Acne

Acne

Acne komt vaak voor en kan op iedere leeftijd beginnen, alhoewel het hoofdzakelijk gezien wordt tijdens de tienerjaren. Acne blijft meestal verschillende jaren duren en schommelt in ernst. Sommige mensen hebben er een groot deel van hun leven last van, het is een serieus probleem dat kan leiden tot psychische problemen, littekens op latere leeftijd en een sterk negatief zelfbeeld. Het is daarom belangrijk dat u tijdig een afspraak maakt met de dermatoloog om de behandeling te starten.

...
...

Professionele aanpak

Onze praktijk heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het behandelen van acne en uit ervaring weten we dat zelfs de meest ernstige vormen sterk kunnen verbeteren of zelfs helemaal kunnen verdwijnen. De keuze van de behandeling is afhankelijk van de vorm van de acne, de ernst, het stadium en ook de gevoeligheid van de huid speelt een belangrijke rol. Hierboven en hiernaast ziet u voorbeelden van het resultaat van voor en na de behandeling.

Consult

Tijdens het eerste consult zullen we alles bespreken wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat en de nazorg die u mag verwachten. Bij ons krijgt u altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling. De dermatoloog bekijkt eventueel of u een geschikte kandidaat bent voor een behandeling in combinatie met bepaalde medicijnen.

Resultaat

De overgrote meerderheid van de mensen zien na de eerste behandeling dat de huid er goed uitziet en beter aanvoelt. Na een paar weken zal de actieve acne zichtbaar minder worden. Meestal zijn er een aantal behandelingen nodig om de acne op lange termijn te verminderen en om er voorgoed mee af te rekenen. Bel gerust voor meer informatie, advies of het maken van een afspraak op 020 6432399 

Contact

Wij zijn iedere dag bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken

Wilt u ook patiënt worden in onze praktijk of bent u al patiënt? Een afspraak is meestal mogelijk binnen 2 werkdagen. U kunt zich ieder dag telefonisch aanmelden voor een afspraak of u kunt hieronder uw gegevens achterlaten. De assistente zal deze dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Telefonisch

020 6432399

06 21804053 (Alleen bij spoed)

E-mail

ls.feenstra-kisch@planet.nl

Bezoekadres

Huidartsenpraktijk Drs. Feenstra-Kisch

Gijsbrecht van Amstellaan 8

1181 EL Amstelveen