Praktijk Informatie

Meer informatie over onze praktijk.

Dermatologie Amstelveen

Onze praktijk is al jarenlang gevestigd op de Gijsbrecht van Amstellaan 8 in Amstelveen. Hier kunnen patiënten terecht voor de diagnose en behandeling van huidziekten, nagel- en haarziekten en kleine chirurgische ingrepen. Het betreft verzekerde zorg, vergelijkbaar met een polikliniek dermatologie in een ziekenhuis, maar ook is er plaats voor niet verzekerde, cosmetische ingrepen.

Missie

Onze praktijk heeft als missie om optimale dermatologische zorg te bieden aan iedereen die daar behoefte aan heeft. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en veiligheid vinden wij daarbij erg belangrijk. De praktijk beschikt ook over het HKZ keurmerk. Het HKZ Certificaat geeft aan dat de praktijk van Drs. Feenstra-Kisch voldoet aan vooraf vastgestelde kwaliteitsnormen van de geleverde zorg.

Afspraak maken

Bij onze praktijk kunt u altijd langskomen op afspraak. Onze patiënten kunnen meestal binnen 2 werkdagen terecht voor een consult. Ook is er voor spoedgevallen een spoedspreekuur waarvoor u zich van tevoren even voor aan dient te melden. In overleg zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd. U kunt van maandag t/m vrijdag telefonisch contact met ons opnemen op 020 6432399.

Inschrijvingen

Wilt u ook patiënt worden of bent u al patiënt? U kunt zich van maandag t/m vrijdag telefonisch aanmelden voor een afspraak of een email sturen, we zullen deze dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Klachtenregeling

Kwaliteit en goede zorg staan hoog in het vaandel bij ons. Mocht u achteraf toch een klacht willen indienen na de door ons geleverde zorg, dan kunt u terecht bij SoloPartners klachtenregeling, mail naar: info@solopartners.nl of bel op: 0852010140.