Kosten en vergoedingen

Wij streven ernaar met iedere zorgverzekeraar tot (prijs)afspraken te komen.

Vergoedingen

Onze kliniek streeft ernaar met iedere zorgverzekeraar tot (prijs)afspraken te komen. Wanneer wij een afspraak met uw zorgverzekeraar hebben, worden de medische kosten altijd direct bij hen in rekening gebracht.

Ook als wij geen contract hebben met uw zorgverzekeraar kunt u bij ons geholpen worden. U hoeft de medische kosten niet zelf voor te schieten. Wij zullen namens u de kosten bij uw zorgverzekeraar declareren. De meeste zorgverzekeraars vergoeden slechts een deel van de kosten. Dit verschil nemen wij dan graag voor onze rekening.

Tarieven

Als u geen verwijskaart heeft van de huisarts, of als u goedaardige afwijkingen wilt laten weghalen, dan vindt u onderstaand de tarieven voor dermatologische behandelingen voor de onverzekerde zorg:
Consult (klein) = €50
Consult (groot) = €75 euro  
Consult (advies + ingreep) = €89 euro
Consult (advies + ingreep + hechting) = €99 euro

Kwaliteit

Bij goede zorg en aandacht voor uw huid staat kwaliteit voorop. Daarom besteedt onze kliniek veel aandacht aan zorgvuldige informatie en goede service aan u. Goede behandelingen, materialen en administratie zijn hierbij essentieel.  Heeft u vragen over de kosten en vergoedingen neem dan gerust contact met ons op 020 6432399

Informatie behandelingen

Kleine ingrepen bespreken we graag direct met u en de behandeling volgt, indien nodig, op korte termijn. Bij uitgebreide behandelingen informeren wij u altijd over eventuele kosten. Wij doen dit in elk geval altijd voor behandelingen in overleg. Na uw instemming voeren we de afgesproken behandeling uit. Dat kan vaak al binnen twee werkdag(en).

Contact

Wij zijn iedere dag bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken

Wilt u ook patiënt worden in onze praktijk of bent u al patiënt? Een afspraak is meestal mogelijk binnen 2 werkdagen. U kunt zich ieder dag telefonisch aanmelden voor een afspraak of u kunt hieronder uw gegevens achterlaten. De assistente zal deze dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Telefonisch

020 6432399

06 21804053 (Alleen bij spoed)

E-mail

ls.feenstra-kisch@planet.nl

Bezoekadres

Huidartsenpraktijk Drs. Feenstra-Kisch

Gijsbrecht van Amstellaan 8

1181 EL Amstelveen